opn2

Welkom bij Kart@pult!

Kart@pult is de nieuwe trend op het gebied van rental-karts.

In 2013 hebben we de activiteiten van Karts&Parts die de volledige lijn benzinekarts van Eglem-karts en Interkart omvat, overgenomen.

Wat wilt u als klant nog meer dan de ervaring van het circuit, de met afstand beste en langsthoudende rental kart en fraaiste designs? Precies, een combinatie van alle 3. Bij Kart@pult krijgt u dit!

Sinds 2013 produceren we onze Butterfly en Cadet met geïntegreerde ervaring vanuit de Interkart (Streetfighter, Exceptional en Evolution). Alles wordt samengesteld door ervaren monteurs.
De modellen van Interkart en de onderdelen, zoals u al kent, worden ook weer geproduceerd. Want zegt u Interkart, dan zegt u Kart@pult!
Wij produceren voor zowel indoor als outdoor banen en zeker niet alleen in Nederland. Onze klanten komen uit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten.

Wat willen we als Kart@pult bereiken?
Het niveau van de bestaande karts komt hoger te liggen om zo beter de competitie aan te kunnen gaan met fabrikanten in de omliggende landen. Prijzen moeten gunstiger worden en standtijden van de karts moeten in verhouding goed blijven of zelfs verbeteren..

Verder willen we onze ervaringen doorvoeren in de nieuwe modellen die op termijn gaan komen. Deze karts moeten in alle opzichten beter scoren dan de huidige:
– langere levensduur in verhouding;
– betere prijsstelling;
– meer veiligheid;
– hoger niveau van technische competenties.

IMG_2219

Naast het aanbieden van een standaard kart kan bij Kart@pult te allen tijde gesproken worden over de eigen, klantspecifieke wens. Niets is te gek en bijna alles kan. Niet één baan is gelijk aan de andere, dus ook deze specifieke eigenschappen moeten terugkomen in de handling van de kart. Stel daarom altijd uw wensenlijst op en bespreek deze met ons, want daarmee creëert u uw beste kart die het meest aansluit bij uw baan. Daarmee wordt klantspecifiek werken een belangrijk motto voor ons.
De perfecte synergie van techniek, kwaliteit en design is daarmee thans een feit!
Laat u daarom uitnodigen om te kijken naar de mogelijkheden die voor u zouden kunnen gelden. Wij laten graag bij u op locatie onze demokarts zien. U kunt er dan ook direct fysiek kennis mee maken. Ook bent u altijd welkom bij ons in de showroom /werkplaats om met eigen ogen te aanschouwen waar het bij ons om draait.

Met groet,

Het Kart@pult team.